Nieuws

Meting voorjaar 2016 afgerond

De zesde meting is afgerond. Deze meting heeft plaatsgevonden in het voorjaar van 2016 op 23 verschillende scholen bij 1528 leerlingen uit de groepen 5, 6 en 7. Ook tijdens de zesde meting richtte het onderzoek zich op gedrags-, sociale, cognitieve en schoolse ontwikkeling van kinderen. Hiertoe hebben de kinderen vragenlijsten ingevuld en taakjes op de iPad gedaan.

Als toevoeging tijdens de zesde metingen is ook de hartslag gemeten, om zo meer zicht te kunnen krijgen op de lichamelijke reacties voor en na het doen van de iPad taakjes. Om de hartslag te kunnen meten pakten de kinderen een aantal keer een stuurtje vast. De meeste kinderen vonden dit erg leuk om te doen!

Bij een deel van de kinderen is ook dit jaar weer speeksel afgenomen voor het DNA onderzoek. De leerkrachten en ouders hebben vragenlijsten ingevuld over de kinderen, maar ook over zichzelf.

We willen alle kinderen, ouders en leerkrachten wederom van harte bedanken voor hun deelname!

0 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>